SHOP

Välja rätt salong

För ögonbryn, färg och styling vill du hitta en salong som specialiserar sig på skönhetsbehandlingar för ögonbrynen. Att fokusera på en specifik skönhetsbehandling hjälper oss att sticka ut på marknaden och bygga ett starkt varumärke inom den branschen.

Att undvika överfärgning

För att undvika riskerna för överfärgning av ögonbrynen bör man alltid vända sig till en erfaren specialist inom området. Ögonbrynens delikata hudområde kräver precision och ett varsamt tillvägagångssätt för att garantera ett estetiskt tilltalande resultat.

Användning av tidsmätare är essentiell under färgningsprocessen. Exakt tidshantering förhindrar överexponering av färg.

Färgsamansättningens konsistens är ytterligare en avgörande faktor; den ska vara optimal för att samverka med ögonbrynshåren och inte orsaka irritation.

Efter korrekt applicering av färgen bör en skyddande barriär, såsom en creme eller gel, appliceras på den omgivande huden. Detta skyddar mot eventuell färg som kan komma i kontakt med huden.

Vem genomför behandlingarna?

”Certifierade experter på ögonbryn – där skönhet möter professionalism!”

Vanliga misstag att undvika

Att undvika en hudtest före färgningen kan resultera i allergiska reaktioner. Allergitester bör alltid genomföras för att säkerställa kompatibilitet med produkten.

Ett fel som ofta begås är att inte anpassa färgvalet till personens hudton och hår. Det är viktigt att välja en nyans som harmonierar med det naturliga utseendet, annars kan resultatet bli onaturligt och markant.

Att försumma eftervård är ett misstag som kan förkorta färgens hållbarhet. Korrekt eftervård är avgörande för att bibehålla färgens djup och intensitet.

Eftervård och underhåll

Efter en ögonbrynsfärgning är stränga eftervårdsinstruktioner cruciella för att bibehålla det önskvärda resultatet. Initialt bör man undvika att blöta down ögonbrynen under de första 24 timmarna för att förhindra att färgen tvättas ur. Det är även av stor betydelse att applicera en vårdande brynbalsam eller olja för att bibehålla hårets kvalitet och lyster. Konsekvent användning av mjukgörande och näringsgivande produkter förlänger färgens hållbarhet och främjar en hälsosam tillväxt av ögonbrynshåren. Regelbunden touch-up vid salong rekommenderas, då naturligt slitage och hudens egen återbildningsprocess gradvis kan tona ner färgen.

OMBRE I
STOCKHOLM SEDAN 2019

``Upptäck den magi som finns i välformade ögonbryn.``

Ombre är din expert när det kommer till att förbättra ögonbryn. Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster som är utformade för att ge dig perfekta ögonbryn som passar din unika stil och personlighet.

Vi är specialiserade inom alla aspekter av ögonbrynsvård och användning av olika tekniker för att ge dig det utseende du önskar.

Oavsett om du vill ha naturligt fylliga ögonbryn, väldefinierade bågar eller en dramatisk förändring, så är Ombre här för att hjälpa dig att uppnå dina ögonbrynsmål på ett säkert och professionellt sätt. Att få ögonbrynen färgade på en salong kan ge en fantastisk förbättring till ditt utseende.

Brynstylister eller blivande brynstylister se hit

Är du redo att ge din karriär ett lyft genom att specialisera dig inom ögonbrynsdesign och airbrush-teknik? Hos oss erbjuder vi spännande utbildningar inom dessa områden för dig som strävar efter en ny och spännande karriär inom skönhet och estetik. Att behärska dessa tekniker öppnar upp en värld av möjligheter, från att arbeta på prestigefyllda skönhetssalonger till att skapa din egen framgångsrika verksamhet. Våra kurser är utformade för att rusta dig med den kunskap och färdighet som krävs för att blomstra inom dessa områden. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra utbildningsmöjligheter och ta det första steget mot din drömkarriär inom skönhet

Phibrows

Microblading

Boka fri konsultation
Airbrush

Utbildning

Airbrush • Akademi
Ta bort

Ögonbryn

Tatueringsborttagning

PRISER MICROBLADING

Konsultation, KOSTNADSFRI
Om du går i tankar att genomföra en Phibrow Microblading behandling men har frågor du önskar reda ut. Konsultationen är ca 20 min.
Konsultationen är kostnadsfri.
PHIBROWS MICROBLADING MED SHADE 6000 KR

PhiBrows Microblading + shading är till för att skapa ett naturligt, resultat med en lättare skuggning mellan stråna. När man utför Shading täcker man delar av huden och ger en lätt skugga och håller bättre för dig med en fetare hud. Vi utgår efter kundens ansikte, symmetri och din naturliga färg. ( exlusive återbesök, tillkommer 500 kr )

PHIBROWS MICROBLADING ÖGONBRYN 4500 kr

PhiBrows Microblading är till för att skapa ett naturligt, resultat. Vi utgår efter kundens ansikte, symetri och din naturliga färg. Läs mer om behandlingen under Phibrows under menyn. ( Återbesök tillkommer 500 kr ).

PHIBROWS PÅFYLLNING 1-2 ÅR 2500 kr

Påfyllning endast för dig som har gjort dina ögonbryn hos oss. Det är viktigt att pigmentet har bleknat en del innan du bokar en Påfyllning, du ska alltså INTE fylla på i förebyggande syfte. Pigmenteringen ska heller inte ha försvunnit helt då är det ett nytt set som gäller. Det ingår INTE ett ”Återbesök” på en ”Påfyllning”

PHIBROWS MICROBLADING QUICKFIX INOM 6 MÅNADER 950 kr

Om du önskar fylla på enstaka luckor, strån om det har läkt ojämnt. Har man fet hy är detta ett bra alternativ att komplettera upp sin befintliga behandling med.

PHIBROWS MICROBLADING ÅTERBESÖK INOM 8 VECKOR 500 kr

För behandling genomfört hos Ombre. Ett extra återbesök kan du boka om du vill fylla på enstaka strån efter ditt återbesöksbehandling.

ÖVRIGA PRISER

BROWLIFT MED AIRBRUSH FINISH 950 KR

Fördelar av Kombinationen: Komplett Brynförbättring: Genom att kombinera Brow Lift, Brow Lamination och Airbrush Bryn får du en omfattande behandling som omskapar, formar och färgar brynen för att uppnå det önskade utseendet. Anpassad till varje individ: Behandlingen kan anpassas för att passa varje individs specifika behov och önskemål om brynens utseende.

BRYNSTYLING MED AIRNRUSH FINISH 650 KR

Formning, vaxning, plock och färg av dina ögonbryn som. Vi ger dina ögonbryn en inramning som passar ditt ansikte. Tillkommer 250 kr tillkommer för färg med airbrush teknik istället för vanlig färg. ( Hållbarhet upp till flera veckor. )

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.