Microblading
Boka tid hos Ombre

Ombre

Det är numera möjligt att punkträna

Forskning visar att en ny sorts punktträning med HI-EMT gör att vi kan minska omfång och bygga muskler precis där vi vill och bränna fett.

Att kunna punktträna och bygga muskler på ett specifikt ställe har tidigare varit väldigt svårt, då vi med traditionell träning har svårt att punktträna. Det beror på att att man många gånger utför antal fel repetitioner och det blir det lätt att man överstimulerar närliggande muskler istället, kanske växer baksida lår mer än rumpan osv. För normalt sett så brukar vi träna Squats för bygga rumpa och då brukar benen även tränas.

Punktträna går ut på att öka muskelmassan och minska fettet på en viss kroppsdel. Det ska inte förvirras med punkt förbränningen, ju mindre kroppsfett du har generellt på kroppen desto mindre fettvävnad. För att gå ned i fettvikt är det dock sund mat i lagom mängd som gäller.

Vad är punktträna?

Googlade: muscle-vs-fat-

Emslim kan punktträna utvalt område

Passar dig som vill träna ett specifikt område på kroppen och vill bränna fett. Emslim isolerar muskelgrupper och fokuserar lite extra på muskler som släpar för att öka muskelvolymen i det aktuella området.

EmSlim har två applikatorer som du kan under 30 minuter punktträna utvalt område:

  • Mage
  • Rumpa
  • Armar
  • Underben
  • Bröst

Det är inte för bra för att vara sant!

Med hjälp av HI-emt teknologi (High Intensity Focused Electromagnetic technology) gör EMSlim-maskinen din magträningen åt dig. Det finns otaliga forskningsstudier som visar att  levererar uppbyggnad av muskler. Muskler väger mer än fett men har en mindre volym, därför kan utvalt område bli mindre exempelvis en maga stramas upp. På rumpan har vi ofta brist på muskler så där jobbar EM Slim på att lyfta och bygga muskler.

Kortfattat om Emslim

Det skapas ett elektromagnetiskt fält i kroppen som tränger igenom huden aktiverar muskelvävnaden och påverkar dina fettdepåer. Behandlingen är en icke invasiv Body contouring metod som används för att effektivt och skonsamt bygga muskler och bränna fett.

HI-EMT teknologin är något helt banbrytande mot det som tidigare funnits på marknaden och är här för att stanna och ta över marknadsandelarna när det gäller body sculpting. För bästa resultat bör du ha en hälsosam livsstil och kombinera med övrig träning.

Är du efter att få en mer vältränad kropp men utan att behöva lägga otaliga timmar på gymmet så kan en EMSLIM-kur vara något för dig. Ju mer du styrketränar dina armar, desto mer muskelmassa bygger du upp och varför inte låta EMSlim göra jobbet?

Post a Comment

error: Content is protected !!