Microblading
Boka tid hos Ombre

EM-träning bygger muskler och bränner fett utan träning!

em träning

em-Träning

Bygg muskler och skulptera din kropp med Em träning. Em träning är idealiskt för dom som letar efter extra definition i buken eller ett lyft i baken där deras egna ansträngningar inte kan åstadkomma. Människor med stora ansamlingar av kroppsfett kommer inte se någon större skillnad med Em träning. Em träning används ofta inom rehabilitering för idrottsskador, då det är ett snabbt sätt att stärka de muskelgrupper som blivit skadade efter en skada.

 

Em-träning för tydlig definition av muskler

Att få en mer tonad och definierad kropp kräver att man har en lägre fettprocent och att musklerna finns på kroppen. Det är därför kandidater med mindre fett på kroppen får tydligare snabba resultat. Behandlingen passar dig som vill mindre envis yta att bli av med och dessa kommer se en tydliga muskler.

EMSlim ger samma resultat som 20 000 – 30 000 sit-ups eller squats på 30 minuter, utan muskelsmärta!

Resultat av Em-träning

30 minuters behandling på ett särskilt område av kroppen. Om du arbetar med flera kroppsdelar, som buken och rumpan, kommer det att kräva två 30 minuters sessioner.

Resultatet är ett mer tonat, smalare område med mindre fett efter en kur. Efter 2-3 veckors av behandling kommer kroppen kännas och det är jämförbart med om du skulle tränat maximalt med en personlig tränare det bästa du kan i sex månader ett år och då ätit bra och kontrollerat ditt fettintag.

 

Många som kört en kur med EMSlim säger: jag ser en sexpack för första gången i mitt liv trots att jag har tränat hela mitt liv ”och människor är mer motiverade att behålla det efteråt.

Det har i sin tur lett att dom känt sig mer motiverade att fortsätta sin egna träning i kombination att gå på återkommande EmSlim touch upp lite då och då. 

EmSlim

Hur går det till?

BEHANDLINGAR MÄN

bibehåll dina träningsresultat med EM-träning

Hur länge resultatet varar beror på hur aktiv patientens livsstil är. Vissa människor genomgår EMSlim och underhåller sedan sin nyligen tonad kropp på egen hand med regelbunden träning. Det rekommenderas att man kommer tillbaka för återbesök några gånger per åt.

Är du en person som kommer att använda det som motivation eller faktiskt göra massor av träningsaktivitet så kan du behålla det under mycket lång tid, kanske till och med permanent.

Om du inte kommer att underhålla det du byggt upp så kommer muskeln långsamt att minska eftersom du inte använder den så mycket, fettet kan långsamt börja komma tillbaka och då behöver du underhålls session.

före efter bilder em träning

Vi på Ombre utför EM-träning centralt beläget på Östermalm i Stockholm.

error: Content is protected !!