Microblading
Boka tid hos Ombre

Emsculpt vs Emslim

em träning

Emsculpt vs Emslim

EMSculpt var den första maskinen på marknaden med denna utvecklade teknik efter många års noggranna studier.

EMSlim är en anhängare dvs en kopia på EMSculpt. Därav finns det inte lika många studier på EMSlim då man kunnat luta sig tillbaka på de studier som är gjorda på föregångaren EMSculpt som var först in på marknaden. 

Med kopia så betyder det inte att det är en sämre produkt utan även denna är påkostad och ska man ge sig på en kopia så är det EMSlim man ska testa. Vilket du än väljer så har båda en teknik som aldrig är möjlig att uppnå med träning. EMSculpt är en mycket dyrare maskin än EMSlim men resultaten är ungefär det samma men är ett billigare alternativ för dig som kund.

Som det mesta är det alltid någon som är först och som får göra grovjobbet och därefter kommer liknande maskiner. EMSlim är en seriös maskin som tillhandahålls av den Svenska leverantören ASTOMED där vi som arbetar med maskinen har fått gå en utbildning och certifiera oss för att arbeta med EMSlim. Du kan därför känna dig trygg med din behandling.

Vi valde arbeta med EMSlim för att vi vill att det vara ett överkomligt pris så att fler har råd att testa denna fantastiska behandling.

Emsculpt

EMSculpt förutses vara marknadens trendigaste behandling 2021 och som sagt så är denna behandling väldigt dyr och den kur som krävs för att ge synliga resultat kostar nästan lika mycket som en skönhetsoperation eller större kirurgiska ingrepp.

Här kommer EMSlim in i bilden, ett billigare alternativ som gör i princip samma arbete och ger liknande resultat, vi har haft många kunder som tidigare har testat EMSculpt och de upplever att behandlingen är likvärdig.

Vi på Ombre är först ut på marknaden med EMSlim och har lagt upp diverse kurer för att du som kund ska ha möjlighet att genomföra en kur till ett rimligt pris.

EMSlim ger samma resultat som 20 000 – 30 000 sit-ups eller squats på 30 minuter, utan muskelsmärta!
EmSlim

Hur går det till?

BEHANDLINGAR MÄN

Läs mer ingående om EMSLIM och boka din behandling!

före efter bilder em träning

Vi på Ombre utför EMSLIM centralt beläget på Östermalm i Stockholm.

error: Content is protected !!