Microblading
Boka tid hos Ombre

Träna bort mamma mage efter graviditet med EMSlim

Att komma tillbaka till den kroppen du haft innan en graviditet kan vara svårt. Först och främst brukar många lägga på sig lite vikt vilket är fullt normalt men det är även den fysiska aspekten. Under en graviditet har vi inte kunnat träna på samma sätt som vanligt och magen har töjt ut sig och allt handlar inte för att bli smal och få en platt mage, utan för att hitta tillbaka till magmusklerna efter graviditeten. Vi behöver stärka upp dom djupa magmusklerna!

EMSLIM  kan vara en lösning för dig. Det är ett stillastående, smärtfritt, icke-kirurgiskt sätt att definiera magmusklerna och lyfta skinkorna och förbättra bukseparationen, så kallad diastasis recti.

EMSlim ger samma resultat som 20 000 – 30 000 sit-ups eller squats på 30 minuter, utan muskelsmärta!
SKÖNHETSSALONG ÖSTERMALM

Magmuskeldelning efter graviditet

Är vanligt, visste du att 30 procent av alla mammor drabbas av diastasis recti, DR, även kallad MAMMAMAGE efter graviditeten? 

 

Det uppkommer när magmusklerna blivit uttänjda och glidit isär under graviditeten. Hos de flesta så drar magen ihop sig inom några månader efter förlossningen, men för runt var tredje mamma fortsätter magen att peka utåt. 

 

Vanligtvis så tar det cirka åtta veckor för magmusklerna att krympa ner igen efter födseln och för att din mage ska bli platt. Med för kvinnor med Diastasis Recti drar inte musklerna i magen ner igen och det kan se ut som om kvinna fortfarande är gravid.

Boka EMSLIM här.

EMSlim kan hjälpa komma iform efter graviditet

Om du är aktiv, frisk och i god form, men vill ha mer definition av dina magmuskler så EMSlim kan hjälpa dig att bli av mamma magen..

 

Behandlingen ska ej ses som en enkel väg ut för människor som inte vill träna. EmSlim passar klienter som kombinerad sin kur med traditionell träning, inte som ensam ersättning.

Behandlingen görs bäst som kur och med två 30-minuters behandlingar per vecka under några veckor. Effekterna av behandlingarna varar i upp till sex månader, som med all träning behöver du underhålla kroppen.

EMSlim riktar sig mot den underliggande muskeluppbyggnad definitionen för dina buken, förstärker din kärna och förbättrar abdominal separation.

Läs mer ingående om EMSLIM (Klick) och EM-TRÄNING (Klick)

få sexpack med emslim

Hur kan jag veta om jag har Diastasis Recti?

För dom som är oroliga för att de har Diastasis Recti så kan du faktiskt kontrollera själv med några enkla steg. Det första du vill göra är att ligga platt på ryggen. Väl i den positionen så böjer du båda knäna, medan du har fötterna plant på golvet.

 

Därifrån är det bara att andas ut och lyfta både huvud och axlar från golvet och ta en hand och placera den bakom huvudet för stöd. Ta fingrarna och tryck dom mot buken. 

Normalt i denna position om du lägger fingrarna på magen så kommer du att känna att din mellan sektion av magen är fast. Om du emellertid känner en glipa mellan musklerna  som är ungefär lika stort som minst två fingrar så kan du ha Diastasis Recti. Tillståndet går att träna bort i många fall, men var beredd på att det tar lång tid och kräver disciplin.

Vanliga frågor

Hur snabbt efter en graviditet kan du börja med EMSLIM?

Efter förlossningen tar det ungefär sex veckor för livmodern att återgå till normal storlek, du får känna efter när du känner dig redo. Har du fått en delning av muskler bör du vänta med vänta med crunches “situps” eftersom magstödet inte är tillräcklig, Emslim kan då vara ett alternativ att bygga upp de inre magmusklerna.

 

Hjälper EMSlim mot lös hud?

Behandlingen kan leda till att huden stramar åt i det behandlade området. EMSlim är emellertid inte en hudstramningsbehandling. Utan dess fokus är: mycket effektivt för att bygga muskler och minska fett på behandlat område.

EMslim teknologi

EMSculpt var den första maskinen på marknaden med denna utvecklade teknik efter många års noggranna studier. EMSlim är en anhängare dvs en kopia på EMSculp men till bättre priser. Läs mer (Klick)

error: Content is protected !!