Microblading
Boka tid hos Ombre
Ombre

Prislista EmSlim

EMSlim

Hit

Priser EMSLIM

 • EmSlim 4 ggr 1 område

  5600 kr
  ( Ord 6000 kr ) Emslim hjälper till att skapa drömkroppen! Behandlingen gör att man kan öka muskelmassan med ca 18% och reducera kroppsfett med ca 21 %. Denna teknik En behandling motsvarar 20 000 situps eller squats utan muskelsmärta.
 • EmSlim 10 ggr

  9000kr
  ( Ord 16000 kr ) Vår mest lönsamma paket. Emslim hjälper till att skapa drömkroppen! Behandlingen gör att man kan öka muskelmassan med ca 18% och reducera kroppsfett med ca 21 %. Denna teknik En behandling motsvarar 20 000 situps eller squats utan muskelsmärta.
 • EmSlim prova på 30 min

  1600 kr
  Prova på behandling, köper du en kur räknas denna bort när du betalar din kur. Emslim hjälper till att skapa drömkroppen! Behandlingen gör att man kan öka muskelmassan med ca 18% och reducera kroppsfett med ca 21 %. Denna teknik En behandling motsvarar 20 000 situps eller squats utan muskelsmärta.
Phibrows

Phibrows
Microblading

Prislista phibrows microblading

 • Konsultation Microblading Phibrows

  300 kr
  Om du går i tankar att genomföra en Phibrow Microblading behandling men har frågor du önskar reda ut. Konsultationen är ca 20 min. Konsultationskostnaden dras från totalbeloppet när du genomför behandlingen.
 • Phibrows Microblading med shade

  6000 kr
  PhiBrows Microblading + shading är till för att skapa ett naturligt, resultat med en lättare skuggning mellan stråna. När man utför Shading täcker man delar av huden och ger en lätt skugga och håller bättre för dig med en fetare hud. Vi utgår efter kundens ansikte, symmetri och din naturliga färg. Inkl återbesök.
 • Phibrows Microblading ögonbryn

  5500 kr
  PhiBrows Microblading är till för att skapa ett naturligt, resultat. Vi utgår efter kundens ansikte, symetri och din naturliga färg. Läs mer om behandlingen under Phibrows under menyn. ( Återbesök tillkommer 500 kr ).
 • Phibrows påfyllning 1-2 år

  1500 kr
  Påfyllning endast för dig som har gjort dina ögonbryn hos oss. Det är viktigt att pigmentet har bleknat en del innan du bokar en Påfyllning, du ska alltså INTE fylla på i förebyggande syfte. Pigmenteringen ska heller inte ha försvunnit helt då är det ett nytt set som gäller. Det ingår INTE ett ”Återbesök” på en ”Påfyllning”
 • Phibrows Microblading minifix

  1200 kr
  Om du önskar fylla på enstaka luckor, strån om det har läkt ojämnt. Har man fet hy är detta ett bra alternativ att komplettera upp sin befintliga behandling med.
 • Phibrows Extra återbesök inom 6 mån

  750 kr
  För behandling genomfört hos Ombre. Ett extra återbesök kan du boka om du vill fylla på enstaka strån efter ditt återbesöksbehandling.
Ombre

Fransar
& Bryn

Prislista FRANSAR & BRYN

Sorry, no menu items matched your criteria.

error: Content is protected !!