Microblading 3dbryn EMSlim emsculpt emslim

Phibrows Srockholm Vanessa Hallsten

Ombre

emslim stockholm

EmSlim kampanj januari månad

Resultat av Em-träning

30 minuters behandling på ett särskilt område av kroppen. Om du arbetar med flera kroppsdelar, som buken och rumpan, kommer det att kräva två 30 minuters sessioner.

Resultatet är ett mer tonat, smalare område med mindre fett efter en kur. Efter 2-3 veckors av behandling kommer kroppen kännas och det är jämförbart med om du skulle tränat maximalt med en personlig tränare det bästa du kan i sex månader ett år och då ätit bra och kontrollerat ditt fettintag.

Många som kört en kur med EMSlim säger: jag ser en sexpack för första gången i mitt liv trots att jag har tränat hela mitt liv ”och människor är mer motiverade att behålla det efteråt.

Det har i sin tur lett att dom känt sig mer motiverade att fortsätta sin egna träning i kombination att gå på återkommande EmSlim touch upp lite då och då. 


Kampanj januari månad

I januari månad så erbjuder Ombre en kampanj där du har möjlighet att behandla 2 områden till priset av 1, så 1 h behandling istället för 30 min. Detta erbjudande gäller när du köper en kur på 4 behandlingar för 4800 kr så får du lägga till ett område tex mage och rumpa.

 
Det ska tilläggas att EMSlim är ingen genväg till komma i form, utan ska ses som ett komplement till vardagsträningen. Kontakta oss för en konsultation för EMSLIM.

Kontakt: hello@ombre.se

error: Content is protected !!