Microblading
Boka tid hos Ombre

VANLIGA FRÅGOR EMSLIM

EM Slim bygger muskler och bränner fett utan träning!

FAQ

Vanligaste frågorna

Vad ska man ha för kläder på behandlingen?

Du ska helst ha lösa och inte åtsittande plagg, gärna bomull.
Om du föredrar träningskläder så ska de ej sitta tight eller vara spanxmaterial.

Var är skillnaden mellan Emssculpt och EmSlim?

EMslim och EMsculpt tillverkas av olika företag som delar samma teknologi som fungerar i stort på samma sätt. Resultat fettreducering, muskeluppbyggnad, muskelsammandragningar.

Kan man träna på gym samtidigt?

Ja det går bra att träna. Det är dock bra att låta det behandlade området att återhämta sig i några dagar innan du belastar det aktuella området, precis som med vanlig träning. 

 

 

Vilka bör inte göra behandlingen?

De som är gravida . Hjärtproblem, diabetes . De som har en aktiv infektion bör vänta tills de återhämtar sig från infektion och sår.

 

Hur många behandlingar krävs det?

Antal behandlingar varierar beroende på område. De flesta märker ökad muskelmassa och minskad fett efter 3-5 behandlingar. Vi rekommenderar dock våra kunder en kur på 10 behandlingar för bästa resultat. Slutligt resultat syns efter ca 6 månader.

Är EMSlim permanent?

Resultaten av EMSlim är tillfälliga. Människor som genomgår behandlingen måste underhålla med varierad kost och träning. CoolSculptings resultat är å andra sidan permanenta. EMSlim ska inte användas som ett alternativ till CoolSculpting, eftersom de två ger helt olika resultat. Däremot en kombination av dess behandlingar är att rekommendera om man inte vill genomföra kirurgiska ingrepp.

Reduceras celluliter med EMSlim?

EMSlim kommer att ge vissa hudstramnings- och lyft resultat som kan hjälpa till att reducera celluliter. EMSlim är inte en behandling som har utformats specifikt för att rikta sig mot celluliter.

Bygger EMSlim muskler?

EMSlim är en av få den första enheten som bygger muskler och formar din kropp. Genom den högintensiva elektromagnetiska terapi förfarandet kan man förstora nuvarande muskler och växa nya muskelfibrer. EMSlim är för närvarande godkänt av FDA för att behandla dina buk, skinkor, armar, kalvar och lår.

Kan man använda EMSlim på ryggen?

Nej denna behandling är inte specifikt för att behandla ryggen.

Går du ner i vikt med EMSlim?

I en studie såg till exempel patienter en genomsnittlig ökning med mer än 15% i muskelmassa och en nästan 20% minskning av fettcells avlagringar på de behandlingsområden.

Vem är en bra kandidat för EMSlim?

 • Människor som tycker om en hälsosam livsstil – Män och kvinnor som tränar konsekvent eller som vill starta en ny träningsrutin är bra EMSlim-kandidater. De som fortsätter att utöva de muskelgrupper som har riktats genom EMSlimtenderar att se de mest långvariga resultaten.
 • För den vältränade
 • För dig som inte hinner träna
 • För dig med mamma mage, LÄS MER HÄR. 
  Efter en graviditet så har mycket av magmuskulaturen töjts ut och förslappats. EMSlim hjälper dig på rätt väg igen. En session ger dig ca 20.000 sit-ups! En rekommenderad återhämtnings kur är 8 behandlingar fördelat på en gång i veckan under två månader.

Gör behandlingen ont?

Nej behandlingen gör inte ont men däremot så känner man att musklerna arbetar och man känner sig öm och man får eventuellt träningsvärk.

Vilka kroppsdelar kan man behandla?

 • Armar
 • Mage
 • Ben
 • Rumpa
 • Vader
error: Content is protected !!