Microblading
Boka tid hos Ombre

Ombre

Gå ner i vikt utan att träna

Gå ner i vikt utan att träna

Gå ner i vikt

Är det möjligt att gå ner i vikt utan att träna? 

Tyvärr finns det inga mirakelkurer för detta ännu men däremot så kan man få mycket hjälp att gå ner i midjemått med Emslim!

Detta är marknadens nyaste behandling och populäraste just nu. Med Emlim kan man strama åt huden som man ser på bilden men även bli stark på köpet.

Genom HIFEM – High Intensity Focused Electro Magnetic technology aktiverar vi musklerna på djupet för att både bränna fett och bygga muskler. En behandling på 30 minuter motsvarar run 20,000 situps eller squats. En behandling kan minska fettprocenten upp till 19% och öka muskelmassan upp till 16% på det behandlade området. För bäst resultat rekommenderar vi 2-3 behandlingar per vecka eller mellan 4-6 behandlingar.

Förutom att öka muskelmassan och fettförbränningen så passar EM Slim även dig som varit gravid och vill strama åt huden och bygga upp muskulaturen efter en förlossning, eller till dig som letar efter en säker rehabiliteringsform efter skador.

EM Slim är inte ett alternativ till viktminskning, utan fungerar bäst i kombination med en övrigt aktiv livsstil och hälsosam kost.
Vill du veta mer om behandlingen kan du läsa här.

 

error: Content is protected !!