Microblading
Boka tid hos Ombre

Ombre

MICROBLADING GRUNDUTBILDNING

Hur väljer man form på ögonbryn för en kosmetiskt tatuering?

Det finns inga mallar när man ska skapa och genomföra en kosmetisk tatuering, microblading. Vi är alla födda med det vi passar i när det kommer till hår, ögonfärg inklusive ögonbryns form. Som kosmetisk tatuerare så utgår man ifrån ansiktets symmetri helt och hållet, vi följer hårväxten och utgår ifrån kundens egna färger, allt detta för förbättra dina egna ögonbryn. Mätningen görs med en speciell kompass där vi mäter upp Gyllene snittet  för varje enskilt ansikte, 1.618 samt att vi mäter med Phibrows mobilapp som är en avancerad teknik för brynmätning och framtaget av Phibrows.

 

Det finns ingen som redan har perfekta eller exakta ögonbryn och därför kan man inte utgå från att det kommer bli identiska när resultatet är färdigt, men nästintill är såklart målsättningen. På ena brynet kanske har man mer hår än en andra och då arbetar man med att skugga lite så att det blir lite fylligare där man saknar strån. Här (Klick) kan du se lite före och efter bilder på hur en behandling kan se ut precis när man genomfört en microblading ögonbryns behandling. Så för att sammanfatta hur man väljer en form för dina ögonbryn så är svaret att du redan har en form som vi ska arbeta med och förbättra. Här via länken kan du boka en konsultation om du funderar på att genomföra en ögonbrynstatuering men har frågor och funderingar. Jag som utför behandlingarna är utbildad via PhiAcademy i Madrid och brinner för att skapa fantastiska ögonbryn där jag framhäver och ramar in ditt ansikte. Jag har valt att utbilda mig hos Phibrows som är världsledande inom denna skönhetsbehandling och microblading även kallad 3d ögonbryn.

Boka en konsultation hos mig!

 

 

MICROBLADING KURS
SKÖNHETSBEHANDLINGAR OMBRE STOCKHOLM
MICROBLADING
Så nöjd, Vanessa är jätteduktig.
Sussana
Proffsigt bemötande och märktes att hon är väldigt noggrann, vilket kändes väldigt betryggande. Jättenöjd med mina bryn.
Emma
error: Content is protected !!