Köpvillkor

Godisträdet Immagine Stockholm, Lilla Bantorget 3 , 111 23 Stockholm. Organisationsnummer: 5590581087.

Orderbekräftelse
När du registrerar dig skickas automatiskt en orderbekräftelse till den e-postadress du har angivit i dina kunduppgifter.

Priser
Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra all information, inklusive priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering.

Frakt och leverans
Vi tillämpar en fast fraktkostnad på 49 kr inklusive moms för leveranser inom Sverige, oavsett var du bor. För internationella leveranser tillkommer fraktkostnader baserade på vikt och land.

Alla leveranser sker med Posten eller DHL. Mindre paket levereras direkt hem till dig. Om paketet inte får plats i brevlådan, lämnas det vid ditt närmaste utlämningsställe och du får en avi från Posten eller DHL.

Normal leveranstid är vanligtvis 2-4 dagar från beställningsdatumet.

Vi skickar över hela världen. Fraktkostnaden beror på land och vikt. Om du vill veta den exakta fraktkostnaden, vänligen kontakta oss på hello@ombre.se.

Betalning
Vi erbjuder betalning via Klarna, Google Pay och kortbetalning. För internationella beställningar är betalningsalternativet Paypal.

Med Klarna kan du välja:
Faktura: Betala mot 14 dagars faktura med kreditupplysning på ditt personnummer.
Delbetalning: Erbjuds efter godkänd kreditprövning enligt de allmänna villkoren.
Kreditkort: Vi accepterar VISA och MasterCard utan extra avgift.
Direktbetalning: Klarna erbjuder direktbetalningar via Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank.

Alla återbetalningar sker automatiskt via Klarna.

Ångerrätt och reklamationer
Ångerrätt: Enligt e-handelslagen har du rätt till ångerrätt inom 14 dagar. Varan ska returneras oanvänd och i obruten originalförpackning. Kontakta oss på hello@ombre.se innan du skickar tillbaka varan.

Returkostnader bekostas av dig, förutom om varan är defekt eller vi har packat fel. Vi accepterar inte returer mot postförskott. Fraktkostnader återbetalas inte vid ångerrätt.

Reklamationer:
Kontakta oss omedelbart om du mottar en defekt eller felaktig vara på hello@ombre.se. Varan måste vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den innan du returnerar den.

Ej uthämtade paket:
Ej uthämtade varor returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Personuppgifter och dataskyddslagen
Genom att beställa/registrera dig godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund och att de lämnas vidare till vår fakturapartner Klarna/Paypal samt aktuell logistikpartner. Du har rätt att få information om och begära rättelse eller borttagning av felaktiga uppgifter enligt dataskyddslagen. Vi säljer inte dina personuppgifter eller lämnar ut dem till andra företag.

Läs mer om hur Klarna hanterar dina personuppgifter här: [Länk till Klarnas integritetspolicy].

Force Majeure
Force majeure-händelser såsom krig, naturkatastrofer, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och liknande händelser utanför vår kontroll befriar oss från våra förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.