Ögonbryn

3d bryn

Vad är
3d bryn?

Vad är 3d ögonbryn? 

3d ögonbryn är också känt som:

Microbladning

Fjädertatuering

Hårlinjestrykning

kosmetisk tatuering

PHIBROWS

3D ögonbryn har tagit fart över hela världen under de senaste tre åren. 3D-artister för tatuering av ögonbryn dyker upp överallt och erbjuds av frisörer, nagelsalonger och läkare. Så hur går du tillväga för att välja en professionell 3D-ögonbrynsartist? Svaret är enkelt; gå till en expert.

3d ögonbryn eller kosmetisk tatuering som det är mer allmänt känt är en semi-permanent makeup-procedur tillgänglig för ögonbryn. 3d ögonbryns använder ett litet blad för att skära i huden i en ”hårfin” linje och fylls sedan med bläck. Dessa hårfina linjer bildar en rad hårstrån som efterliknar ditt ”riktiga” ögonbrynshår. Dessa efterliknade hårstrån ersätter hår som tappats efter tidigare plockning och kan återställa ögonbrynen till sitt första tillstånd. Men tänk om du inte hade bra ögonbryn till att börja med? Spelar ingen roll. Det spelar ingen roll vilket skick dina bryn är i, kosmetisk tatuering gör det möjligt att uppnå perfektion av brynen.

Du hittar Ombre hos Sthlm Aesthetics
Västmannagatan 9
111 24 Stockholm

Läkningsprocess 3 d ögonbryn

Här har vi skapat en komplett guide för läkning av dina 3d ögonbryn

Vad kostar 3d ögonbryn

En behandling kan ligga på mellan 2500-6000 kr. Förlita inte dig på billiga behandlare med låga priser då det finns en stor chans att din nya 3d tatuering försvinner och du kastar pengarna i sjön. En kompetens behandlare kommer att ge dig en behandling som är värt pengarna även om det kostar 6000 kr. Gör din research innan du bokar en behandling.
Här hittar du vår prislista.

Före och efter 3d ögonbryn

Make it

Coloring

Aenean massa amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.