Microblading
Boka tid hos Ombre

Ombre

MICROBLADING

Microblading är populärt bland kändisar

Om du inte vet vad microblading är, så är det en semi-permanent sminkteknik för att förbättra hur våra ögonbryn ser ut. Med det så kan du förändra formen på ögonbrynen och få dom till en helt ny nivå!

Beroende på vilken microblading-metod du väljer, så kan resultaten vara över ett år utan behov av en touch-up. Vi på Ombre använder vi oss av PhiBrows microblading (Klick) som vi anser håller den högsta kvalitét i världen och som även används av många kändisar.

Att som kändis alltid ha ögonbryn On fleek i alla situationer är inte en lätt uppgift..Ett par snygga ögonbryn kan kräva otaliga timmar framför spegeln och då är microblading en väldigt tidsbesparande behandling, speciellt som kändis med ett hektiskt schema och behovet att behöva se bra ut hela tiden finns. Vilket är är den främsta anledningarna till att fler kändisar och vi dödliga människor investerar i behandlingar som microblading, fransförlängning, permanent eyeliner och läpptatuering med mera. 

Tänk att vakna upp varje morgon med perfekt bryn, hur skönt är inte det?

Image source: lifeandstylemag.com

Mila Kunis ögonbryn är i absolut idealisk proportion till hennes ögons stora ovala form. Detta uppnås med en färg som är två nyanser ljusare än håret och korta mikrobladeslag som står i kontrast till hennes långa fransar.

Jennifer Lopez

Lopezs ögonbryn skapades med microblading i kombination med en lätt manuell skuggteknik

Image source: lifeandstylemag.com

Gwen Stefani

På 90-talet var Gwen Stefani nästan frenetiskt berömd för att peka på ögonbrynen. Idag har hon dock tjocka, perfekt symmetriska ögonbryn tack vare microblading.

Image source: lifeandstylemag.com

Jennifer Aniston

Även om Jennifer Aniston är mer känd för hårstilen (Rachel) förtjänar hennes ögonbryn också erkännande

Tyra banks

Image source: instyle.com

error: Content is protected !!