Microblading
Boka tid hos Ombre

Ombre

MICROBLADING

Microblading resultat

Microblading är en behandling som dessvärre inte är för alla. Vi alla har inte ”rätt” förutsättningar för att genomföra denna behandling. Dock så är det alltid värt ett försök genom att bygga upp under en längre tid. Ett återbesök i samband med en Microblading behandling är alltid obligatorisk och en del av behandlingen för att uppnå en komplett behandling. Sedan kan man inom några månader genomföra en så.kallad quick fix och fylla upp luckor som bleknat. För människor med fet hudtyp är detta vi alltid rekommenderar. Microblading är ett hantverk och det finns många duktiga som genomför denna behandling men man vill helt inte arbeta med någon annans hantverk så även här rekommenderar vi att man alltid besöker samma Microblading Artist.

Denna kund har gått hos mig under ett år nu och nu är vi i en fas där bägge kund och jag är 100 % nöjda med resultat och kunden kan äntligen ha helt fria sminkdagar. En Microblading behandling får heller aldrig missförstås att man ska uppnå sminkad resultat för så är det inte. Det är en behandling som ska se så naturligt ut som möjligt.
Du är välkommen att boka en Phibrows Microblading behandling hos Ombre och har du fler frågor och funderingar så kan du boka en konsultation. Du hittar Ombre i Stockholm på Karlavägen 7, Östermalm.

Boka Phibrows Microblading gör du här!

Se våra före och efterbilder på Microbladning


error: Content is protected !!