Microblading 3dbryn EMSlim emsculpt emslim

Phibrows Srockholm Vanessa Hallsten

Studio Ombre

Om oss

MIROBLADING STOCKHOLM PHIBROW ARTIST

ombre Karlavägen 7, östermalm

En skönhetssalong på Östermalm, Ombre hittar ni hos The Venue på Karlavägen 7.

Mitt namn är Vanessa och det är jag som arbetar som Phibrow Artist och EmSlim behandlare.  Jag har gått diverse utbildningar inom Microblading men har valt att arbeta med Phibrows som är marknadens ledande inom PMU branschen. Du kan alltid räkna med att du får kvalité hela vägen. Inför ditt besök får du all nödvändig information du behöver, under besöket är du och dina bryn i fokus samt att du får en uppföljning efter behandlingen med fullständig information om eftervården som är minst lika viktig som behandlingen för att uppnå önskat resultat. Kom gärna till din Phibrow Microblading behandling utan sällskap så att varken du eller jag distraheras.

Det som är unikt med Phibrows och varför en Phibrows behandling kostar mer än en ”vanlig” microblading.

Vi går igenom en gedigen utbildning med olika nivåer på certifikat och får öva väldigt mycket på fake skinn innan vi börjar att behandla. Vi har även en pågående utbildning och kan få högre titlar inom vårt yrke. Vilket bidrar till att jag i alla fall hela tiden strävar efter att bli bättre.

Pigment med “non-blooming effekt, dvs färg som inte sprider sig under huden.

Vi använder en unik mätteknik med en App!

Naturliga vackra färger!

Pigment som aldrig slår över rött/orange

Fri från tungmetaller, cancer och allergiframkallande ämnen.

Jag arbetar även med EmSlim marknadens nyaste och mest innovativa maskin. Det är en maskin som levererar en elektromagnetisk våg (HI-EMT) som kontinuerligt expanderar och drar samman musklerna. Den kan jämföras med träning där man omformar inre strukturen av muskeln som sedan ökar tillväxten och därefter producerar nya kedjor av muskelfibrer. Förutom att EMSlim bygger muskler så bränner den även fett. Varför jag har valt att arbeta med denna maskin är för att det finns väldigt få människor som orkar hålla motivationen uppe hela tiden när det kommer till träning. Med EmSlim så får man väldigt mycket hjälp att snabbare nå resultat man önskar.

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor och funderingar innan du bokar en behandling hos mig.

 

error: Content is protected !!