Microblading
Boka tid hos Ombre
SKÖNHETSBEHANDLINGAR OMBRE STOCKHOLM
PHIBROWS

OMBRE FÖR MÄN OCH KVINNOR – SKÖNHETSBEHANDLINGAR I STOCKHOLM
Karlavägen 7, östermalm

Selfcare är viktigt för mig och jag har därför valt att arbeta med detta och hoppas kunna inspirera dig till att även sätta dig själv i fokus, åtminstone när du är hos mig på behandling. Du ska känna dig bekväm i att ta hand om dig själv och jag uppmuntrar alla till detta, man som kvinna. 

Jag går under namnet Ombre och erbjuder skönhetsbehandlingar du hittar  mig hos The Venue på Karlavägen 7, Östermalm Stockholm. Här erbjuds en hel del skönhetsbehandlingar under ett och samma tak från duktiga kollegor och  behandlare som får dig att känna dig välkommen och ompysslad när du besöker oss. 

Mitt namn är Vanessa och jag arbetar som behandlare för Phibrow Microblading och EMSLIM marknadens nyaste och mest innovativa maskin. Inför ditt besök får du all nödvändig information du behöver med dig i fokus samt att du får en uppföljning efter din behandling med fullständig information om eftervården som är minst lika viktig som behandlingen för att uppnå önskade resultat. Kom gärna till din behandling utan sällskap så att varken du eller jag distraheras. Önskar du veta mer specifikt om det populära behandlingar jag erbjuder kan du klicka vidare på varje länk här. PHIBROWS MICROBLADING, EMSLIM. För att ta del av mer information om vilka behandlingar du kan genomföra på The Venue kan du besöka deras hemsida www.thevenue.se. 

Du kan alltid kontakta mig om du har frågor och funderingar innan du bokar en behandling hos mig. På en konsultation kan du känna dig bekväm i att ta upp eventuella komplikationer så kan vi gemensamt arbeta fram en behandlingsplan som passar dig. Det är inte alltid man har eller upplever problemområden utan helt enkelt önskar en liten förbättring på ett område som redan är bra.
En konsultation är alltid 30 min och vi hinner alltid gå igenom dina frågor men får även lite tid att dricka kaffe  tillsammans.

Boka en fri konsultation hos mig HÄR!

Phibrows

Artist

Microblading • Utbildningar
EmSlim

Kroppsskulptering

Fettreducering, Muskeluppbyggnad, Åtstramning mage/rumpa
Lashlift

& Browlift

Lashlift • Browlift
Referenser

Referenser

Mycket skicklig och nogrann! Fräsch lokal och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera!
Marie B

Referenser

Så nöjd med min Phibrow behandling. Noggran, proffsig och supertrevlig. Magisk lokal dessutom! Mina varmaste rekommendationer.
Carol R

Referenser

Fantastiskt, professionell, trevlig och erfaren
Blandyna N

Referenser

Vanessa var fantastisk! Kommer komma tillbaka, utan tvekan!!
Victoria R

Referenser

Jag är så himla nöjd med hela processen.
Cansin Y.

Referenser

Fantastiskt fint bemötande, proffsigt och trevligt! Fint resultat!
Carola F

Testimonials

Jätte bra service. Rekommenderas!
Terje P
[custom-facebook-feed]
[instagram-feed width=50]
error: Content is protected !!