Microblading 3dbryn EMSlim emsculpt emslim

Phibrows Srockholm Vanessa Hallsten

microblading stockholm 3d bryn Tatuera ögonbryn phibrows microblading •PHIBROWS• stockholm • 2020

Microblading i Stockholm, PhiBrows

Microblading Stockholm hos Ombre 

Du är välkommen att boka en Phibrows Microblading. Behandlingen utförs av Vanessa Hallsten, utbildad via Phibrow Acedemy i Madrid. PhiBrows Microblading är till för att skapa ett naturliga ögonbryn. Vi utgår efter kundens ansikte, symmetri och naturliga färg!

Phibrows

Vad är Microblading?

Microblading är en tatueringsteknik där man med ett litet handhållet verktyg där flera mycket små mikronålar sitter tätt ihop i toppen av verktyget. Microblading skiljer sig från vanliga ögonbrynstatueringar eftersom varje hårstrå görs strå för strå, och blandas in i de befintliga hårstråna som finns i ögonbrynet. Detta gör att man får extremt naturtroget resultat. Ju mer hårstrån man har desto bättre.

 

Hur görs Microblading?

Microblading går inte lika djupt ner i huden som en tatuering gör som görs med maskin. När man gör microblading så håller man sig i översta delen av dermis (huden) därför är det inget som varar livet ut och bleks med tiden. Man kan säga att det håller ca 1-5 år beroende på hudtyp. Vi som gör microblading är inte tatuerare och tatuerare är inte microbladingsartister, våra tekniker är väldigt olika. Microblading kallas även för 3d bryn, stråteknink, feather touch mm. Tekniken går ut på att placera ut strån där det fattas strån helt enkelt.

Phibrows tekniken

Vi mäter ut formen för klassiska tidlösa bryn för varje enskild person. Mätningen görs med en speciell kompass där vi mäter upp gyllene snittet för varje enskilt ansikte. Vi får fram harmoni och perfektion på detta sätt. Därefter fotar man och mäter allting ännu en gång med hjälp av en speciell app.

Terapeuten kollar på personens ansikte, benstruktur, ansiktsdragen, med mera. Sedan doppar terapeuten ner sitt verktyg i den färg man valt för kunden och börjar fylla i strå för strå.

Man ska ALLTID följa den naturliga hårväxtens riktning.
När appen meddelar att allt ser perfekt ut påbörjar börjar vi microbladingen.

 

Phibrows produkter är världsledande

Phibrows behandlingen utförs av mig Vanessa Hallsten, utbildad via PhiAcademy i Madrid, Spanien. Jag arbetar endast med PhiBrows produkter som är världsledande. Pigmenten har en så kallad ”non-blooming effekt” vilket innebär att färgen kommer aldrig att sprida sig under huden. Våra pigment kommer heller aldrig slå över i rött/orange efter en längre tid. PhiBrows är helt fria från tungmetaller, cancer och allergiframkallande ämnen.

Phibrows

Att tänka på före en microbladning

• Du bör inte tagit några blodförtunnande mediciner så som: Waran, smärtstillande mm. (Är du osäker om just din medicin är blodförtunnande var vänlig och rådfråga din läkare innan du bokar din behandling.)

• Undvik Omega-3 en vecka innan

• Du får inte ha högt blodtryck

• Du får inte vara gravid

• Du får inte ha några blodsjukdomar

• Har du gjort Botox, så måste det ha gått minst 2 veckor innan din bokade behandling

• Färgar du brynen så måste det gå 2 veckor innan behandlingen 

• Inte ha utsatt huden för sol de sista 2 veckorna

• Det får inte finnas utslag/sår i eller runt ögonbrynen

• Undvik alkohol några dagar innan behandlingen

• Har du en gammal tatuering eller pigmentering maila oss innan för godkännande.  

• Kom gärna osminkad, utvilad och utan stress

Phibrows

Vad ska man tänka på efter en microblading-behandling?


Brynen upplevs som extremt mörka de första 7 dagarna men från vecka 2-4 förlorar de ca 40-50% av färgen. Efter fyra veckor är huden helt läkt och inom ca två-tre mån är det lagom att komma på återbesök. På återbesöket kollar man hur mycket pigment som försvunnit och fyller sedan i det som blekts mest.

Har man fet hy så fäster färgen sämre. Är man mycket i solen, badar i saltvatten, badar i klorerat vatten eller svettas kraftigt så bleks det lite snabbare än normalt. Behandlingen hållet olika länge på olika personer. Normalt behövs en påfyllning från ca 10-18 mån. Vissa får fylla på oftare, ungefär var 6e månad.

Efterbehandlingen är 70% av resultatet. Tvätta och smörja är väldigt viktigt. Salva får man med sig innan man går. Extrem viktigt att följa instruktionerna väldigt noga som du får av din terapeut!

Smärta under behandling kan förekomma eftersom hela första rundan måste göras utan bedövning. När vi öppnat upp huden finns bedövning att få om man känner att man behöver. En del tycker att det känns som att plocka ögonbrynen medan andra tycker det känns lite mer.

Du är INTE lämplig att göra microblading om du är/har:
– Gravid
– Har keloider (onormala/grova ärrbildningar)
– Diabetes – behöver godkännande av läkare
– Kemoterapi – behöver kolla med din läkare
– Onormal sårläkning
– Virusinfektion i kroppen
– Epilepsi
– Blödarsjuka
– Blodsjukdomar tex HIV, hepatit, MRSA
– Pacemaker/hjärtproblem
– Organtransplantation
– Psoriasis eller annan hudsjukdom i närheten av ögonbrynen
– Sår finnar utslag i ögonbrynen
– Pågående herpesinfektion
– Sjuk, förkyld, influensa
– Botox i pannan senaste månaden
– Behandlat akne hos läkaren senaste tre månaderna
– Behandlas man med dessa preparat Tretinoin, Differin, Tetralysal, Finacea, Mirvaso eller liknande måste man ha haft ett uppehåll på 6-12 mån innan man gör microblading
– Hjärtsjukdomar över lag, okontrollerat högt blodtryck eller bara allmänt dålig hälsa.

Undvik alla krämer under de första 7 dagarna (utom de skyddande) och allt smink i ögonbrynsområdet.

Undvik träning som orsakar överdriven svettning, bastu, ansiktsmassage och ångbad.

SKALL UNDVIKAS I 30 DAGAR EFTER BEHANDLING:
Sola, ljus (laser) terapi, kemiska peelingar, fruktsyror, microdermabrasion, microneedling, krämer som innehåller regenereringsfaktorer.

Du bör alltid undvika laserbehandlingar över det behandlade området under läkningstiden (Fraxel laser, IPL) eftersom de kan förstöra pigmentet och orsaka inflammation. Snabbare blekning av pigment kan hända om du använder antibiotika eller hormonbehandling. Skydda alltid dina ögonbryn från solen genom att använda solskyddsfaktor (inte bara under de första 7 dagarna).

Prislista

 • Konsultation

  300 kr
  Om du går i tankar att genomföra en Phibrow Microblading behandling men har frågor du önskar reda ut. Konsultationen är ca 20 min. Konsultationskostnaden dras från totalbeloppet när du genomför behandlingen.
 • Phibrows Microblading med shade

  4500 kr
  PhiBrows Microblading + shading är till för att skapa ett naturligt, resultat med en lättare skuggning mellan stråna. När man utför Shading täcker man delar av huden och ger en lätt skugga och håller bättre för dig med en fetare hud. Vi utgår efter kundens ansikte, symmetri och din naturliga färg. Inkl återbesök.
 • Phibrows Microblading 3D bryn

  4000 kr
  PhiBrows Microblading är till för att skapa ett naturligt, resultat. Vi utgår efter kundens ansikte, symetri och din naturliga färg. Läs mer om behandlingen under Phibrows under menyn. ( Återbesök tillkommer 500 kr ).
 • Phibrows påfyllning 1-2 år

  1500 kr
  Påfyllning endast för dig som har gjort dina ögonbryn hos oss. Det är viktigt att pigmentet har bleknat en del innan du bokar en Påfyllning, du ska alltså INTE fylla på i förebyggande syfte. Pigmenteringen ska heller inte ha försvunnit helt då är det ett nytt set som gäller. Det ingår INTE ett ”Återbesök” på en ”Påfyllning”
 • Phibrows Microblading minifix

  900 kr
  Om du önskar fylla på enstaka luckor, strån om det har läkt ojämnt. Har man fet hy är detta ett bra alternativ att komplettera upp sin befintliga behandling med.
 • Phibrows återbesök

  500 kr
  För behandling genomfört hos Ombre. Ett återbesök är mer eller mindre obligatoriskt för att uppnå önskad resultat av sin första behandling.
error: Content is protected !!