Emslim emsculpt

Emslim emsculpt

microblading stockholm 3d bryn Tatuera ögonbryn phibrows microblading •PHIBROWS• stockholm • 2020

Microblading i Stockholm, PhiBrows

MICROBLADING STOCKHOLM, PHIBROW MICROBLADING, PHIBROW ARTIST

Phibrows

Phibrows Microblading

Vad är Microblading?
Microblading är en tatueringsteknik där man med ett litet handhållet verktyg där flera mycket små mikronålar sitter tätt ihop i toppen av verktyget. Microblading skiljer sig från vanliga ögonbrynstatueringar eftersom varje hårstrå görs strå för strå, och blandas in i de befintliga hårstråna som finns i ögonbrynet. Detta gör att man får extremt naturtroget resultat. Ju mer hårstrån man har desto bättre.

Hur görs Microblading?
Microblading går inte lika djupt ner i huden som en tatuering gör som görs med maskin. När man gör microblading så håller man sig i översta delen av dermis (huden) därför är det inget som varar livet ut och bleks med tiden. Man kan säga att det håller ca 1-5 år beroende på hudtyp. Vi som gör microblading är inte tatuerare och tatuerare är inte microbladingsartister, våra tekniker är väldigt olika. Microblading kallas även för 3d bryn, stråteknink, feather touch mm.

Tekniken går ut på att placera ut strån där det fattas strån helt enkelt. Vi mäter ut formen för klassiska tidlösa bryn för varje enskild person. Terapeuten kollar på personens ansikte, benstruktur, ansiktsdragen, med mera. Sedan doppar terapeuten ner sitt verktyg i den färg man valt för kunden och börjar fylla i strå för strå. Man ska ALLTID följa den naturliga hårväxtens riktning. Mätningen görs med en speciell kompass där vi mäter upp gyllene snittet för varje enskilt ansikte. Vi får fram harmoni och perfektion på detta sätt. Därefter fotar man och mäter allting ännu en gång med hjälp av en speciell app.
När appen meddelar att allt ser perfekt ut påbörjar börjar vi microbladingen. Jag arbetar endast med phi brows produkter som är världsledande. Pigmenten har en så kallad ”non-blooming effekt” vilket innebär att färgen kommer aldrig att sprida sig under huden. Våra pigment kommer heller aldrig slå över i rött/orange efter en längre tid. Phi brows är helt fria från tungmetaller, cancer och allergiframkallande ämnen.

Vad ska man tänka på efter en microblading-behandling?
Brynen upplevs som extremt mörka de första 7 dagarna men från vecka 2-4 förlorar de ca 40-50% av färgen. Efter fyra veckor är huden helt läkt och inom ca två-tre mån är det lagom att komma på återbesök. På återbesöket kollar man hur mycket pigment som försvunnit och fyller sedan i det som blekts mest.

Har man fet hy så fäster färgen sämre. Är man mycket i solen, badar i saltvatten, badar i klorerat vatten eller svettas kraftigt så bleks det lite snabbare än normalt. Behandlingen hållet olika länge på olika personer. Normalt behövs en påfyllning från ca 10-18 mån. Vissa får fylla på oftare, ungefär var 6e månad.

Efterbehandlingen är 70% av resultatet. Tvätta och smörja är väldigt viktigt. Salva får man med sig innan man går. Extrem viktigt att följa instruktionerna väldigt noga som du får av din terapeut!

Smärta under behandling kan förekomma eftersom hela första rundan måste göras utan bedövning. När vi öppnat upp huden finns bedövning att få om man känner att man behöver. En del tycker att det känns som att plocka ögonbrynen medan andra tycker det känns lite mer.

Du är INTE lämplig att göra microblading om du är/har:
– Gravid
– Har keloider (onormala/grova ärrbildningar)
– Diabetes – behöver godkännande av läkare
– Kemoterapi – behöver kolla med din läkare
– Onormal sårläkning
– Virusinfektion i kroppen
– Epilepsi
– Blödarsjuka
– Blodsjukdomar tex HIV, hepatit, MRSA
– Pacemaker/hjärtproblem
– Organtransplantation
– Psoriasis eller annan hudsjukdom i närheten av ögonbrynen
– Sår finnar utslag i ögonbrynen
– Pågående herpesinfektion
– Sjuk, förkyld, influensa
– Botox i pannan senaste månaden
– Behandlat akne hos läkaren senaste tre månaderna
– Behandlas man med dessa preparat Tretinoin, Differin, Tetralysal, Finacea, Mirvaso eller liknande måste man ha haft ett uppehåll på 6-12 mån innan man gör microblading
– Hjärtsjukdomar över lag, okontrollerat högt blodtryck eller bara allmänt dålig hälsa.

Phibrows

Att tänka på före behandling

• Du bör inte tagit några blodförtunnande mediciner så som: Waran, smärtstillande mm. (Är du osäker om just din medicin är blodförtunnande var vänlig och rådfråga din läkare innan du bokar din behandling.)

• Undvik Omega-3 en vecka innan

• Du får inte ha högt blodtryck

• Du får inte vara gravid

• Du får inte ha några blodsjukdomar

• Har du gjort Botox, så måste det ha gått minst 2 veckor innan din bokade behandling

• Färgar du brynen så måste det gå 2 veckor innan behandlingen 

• Inte ha utsatt huden för sol de sista 2 veckorna

• Det får inte finnas utslag/sår i eller runt ögonbrynen

• Undvik alkohol några dagar innan behandlingen

• Har du en gammal tatuering eller pigmentering maila oss innan för godkännande.  

• Kom gärna osminkad, utvilad och utan stress

Phibrows

Att tänka på efter behandling

Undvik alla krämer under de första 7 dagarna (utom de skyddande) och allt smink i ögonbrynsområdet.

Undvik träning som orsakar överdriven svettning, bastu, ansiktsmassage och ångbad.

SKALL UNDVIKAS I 30 DAGAR EFTER BEHANDLING:
Sola, ljus (laser) terapi, kemiska peelingar, fruktsyror, microdermabrasion, microneedling, krämer som innehåller regenereringsfaktorer.

Du bör alltid undvika laserbehandlingar över det behandlade området under läkningstiden (Fraxel laser, IPL) eftersom de kan förstöra pigmentet och orsaka inflammation. Snabbare blekning av pigment kan hända om du använder antibiotika eller hormonbehandling. Skydda alltid dina ögonbryn från solen genom att använda solskyddsfaktor (inte bara under de första 7 dagarna).

 • Phibrows Microblading
 • Kr3000,00

  Ex Återbesök
 • Har du en gammal pigmentering/tatuering på dina ögonbryn, måste du skicka bilder för bedömning! Skicka till: hello@ombre.se/ / 073-312 54 61.
 • Phibrows Återbesök
 • Kr500,00

  Inom 60 dagar
 • Behandlingen gäller bara kunder som har utfört Phibrows hos Ombre inom den tidsperioden på max 60 dagar. Efterbehandling är minst lika viktigt som behandlingen för att uppnå bästa resultat för phibrows.
 • Phibrows Kombo
 • Kr4000,00

  Microblading+ Shading
 • PhiBrows Microblading + shading är till för att skapa ett naturligt, resultat med en lättare skuggning mellan stråna. När man utför Shading täcker man delar av huden och ger en lätt skugga och håller bättre för dig med en fetare hud.