Microblading
Boka tid hos Ombre
Phibrows

Enligt Phi ansikts morfologi och gyllene proportioner (phi 1 618)

Det finns inga mallar när man ska skapa och genomföra en kosmetisk tatuering, microblading. Vi är alla födda med det vi passar i när det kommer till hår, ögonfärg inklusive ögonbryns form. Som kosmetisk tatuerare så utgår man ifrån ansiktets symmetri helt och hållet, vi följer hårväxten och utgår ifrån kundens egna färger, allt detta för förbättra dina egna ögonbryn. Mätningen görs med en speciell kompass där vi mäter upp Gyllene snittet  för varje enskilt ansikte, 1.618 samt att vi mäter med Phibrows mobilapp som är en avancerad teknik för brynmätning och framtaget av Phibrows.   Det finns ingen som redan har perfekta eller exakta ögonbryn och därför kan man inte utgå från att det kommer bli identiska när resultatet är färdigt, men nästintill är såklart målsättningen. På ena brynet kanske har man mer hår än en andra och då arbetar man med att skugga lite så att det blir lite fylligare där man saknar strån. Här (Klick) kan du se lite före och efter bilder på hur en behandling kan se ut precis när man genomfört en microblading ögonbryns behandling. Så för att sammanfatta hur man väljer en form för dina ögonbryn så är svaret att du redan har en form som vi ska arbeta med och förbättra. Här via länken kan du boka en konsultation om du funderar på att genomföra en ögonbrynstatuering men har frågor och funderingar. Jag som utför behandlingarna är utbildad via PhiAcademy i Madrid och brinner för att skapa fantastiska ögonbryn där jag framhäver och ramar in ditt ansikte. Jag har valt att utbilda mig hos Phibrows som är världsledande inom denna skönhetsbehandling och microblading även kallad 3d ögonbryn.

Boka en konsultation hos mig!

 

 

 

Phibrows

Phibrows
Microblading

Prislista microblading

phibrows

 • Konsultation Microblading Phibrows

  0 kr
  Om du går i tankar att genomföra en Phibrow Microblading behandling men har frågor du önskar reda ut. Konsultationen är ca 20 min. Konsultationskostnaden dras från totalbeloppet när du genomför behandlingen.
 • Phibrows Microblading med shade

  6400 kr
  PhiBrows Microblading + shading är till för att skapa ett naturligt, resultat med en lättare skuggning mellan stråna. När man utför Shading täcker man delar av huden och ger en lätt skugga och håller bättre för dig med en fetare hud. Vi utgår efter kundens ansikte, symmetri och din naturliga färg. exlusive återbesök. ( 500 kr )
 • Phibrows Microblading ögonbryn

  5400 kr
  PhiBrows Microblading är till för att skapa ett naturligt, resultat. Vi utgår efter kundens ansikte, symetri och din naturliga färg. Läs mer om behandlingen under Phibrows under menyn. ( Återbesök tillkommer 500 kr ).
 • Phibrows påfyllning 1-2 år

  2400 kr
  Påfyllning endast för dig som har gjort dina ögonbryn hos oss. Det är viktigt att pigmentet har bleknat en del innan du bokar en Påfyllning, du ska alltså INTE fylla på i förebyggande syfte. Pigmenteringen ska heller inte ha försvunnit helt då är det ett nytt set som gäller. Det ingår INTE ett ”Återbesök” på en ”Påfyllning”
 • Phibrows Microblading quickfix inom 6 månader

  950 kr
  Om du önskar fylla på enstaka luckor, strån om det har läkt ojämnt. Har man fet hy är detta ett bra alternativ att komplettera upp sin befintliga behandling med.
 • Phibrows Microblading återbesök Phibrows 7 mån- 1 år

  1500 kr
  För behandling genomfört hos Ombre. Ett extra återbesök kan du boka om du vill fylla på enstaka strån efter ditt återbesöksbehandling.
Phibrows

Att tänka på före behandling

• Du bör inte tagit några blodförtunnande mediciner så som: Waran, smärtstillande mm. (Är du osäker om just din medicin är blodförtunnande var vänlig och rådfråga din läkare innan du bokar din behandling.)

• Undvik Omega-3 en vecka innan

• Du får inte ha högt blodtryck

• Du får inte vara gravid

• Du får inte ha några blodsjukdomar

• Har du gjort Botox, så måste det ha gått minst 2 veckor innan din bokade behandling

• Färgar du brynen så måste det gå 2 veckor innan behandlingen 

• Inte ha utsatt huden för sol de sista 2 veckorna

• Det får inte finnas utslag/sår i eller runt ögonbrynen

• Undvik alkohol några dagar innan behandlingen

• Har du en gammal tatuering eller pigmentering maila oss innan för godkännande.  

• Kom gärna osminkad, utvilad och utan stress

Phibrows

Att tänka på efter behandling

Undvik alla krämer under de första 7 dagarna (utom de skyddande) och allt smink i ögonbrynsområdet.

Undvik träning som orsakar överdriven svettning, bastu, ansiktsmassage och ångbad.

SKALL UNDVIKAS I 30 DAGAR EFTER BEHANDLING: Sola, ljus (laser) terapi, kemiska peelingar, fruktsyror, microdermabrasion, microneedling, krämer som innehåller regenereringsfaktorer.

Du bör alltid undvika laserbehandlingar över det behandlade området under läkningstiden (Fraxel laser, IPL) eftersom de kan förstöra pigmentet och orsaka inflammation. Snabbare blekning av pigment kan hända om du använder antibiotika eller hormonbehandling. Skydda alltid dina ögonbryn från solen genom att använda solskyddsfaktor (inte bara under de första 7 dagarna).

error: Content is protected !!