Microblading
Boka tid hos Ombre
Ombre

Prislista Microblading

Prislista microblading

phibrows

Phibrows

Phibrows
Microblading

 • Konsultation Microblading Phibrows

  0 kr
  Om du går i tankar att genomföra en Phibrow Microblading behandling men har frågor du önskar reda ut. Konsultationen är ca 20 min. Konsultationskostnaden dras från totalbeloppet när du genomför behandlingen.
 • Phibrows Microblading med shade

  6400 kr
  PhiBrows Microblading + shading är till för att skapa ett naturligt, resultat med en lättare skuggning mellan stråna. När man utför Shading täcker man delar av huden och ger en lätt skugga och håller bättre för dig med en fetare hud. Vi utgår efter kundens ansikte, symmetri och din naturliga färg. exlusive återbesök. ( 500 kr )
 • Phibrows Microblading ögonbryn

  5400 kr
  PhiBrows Microblading är till för att skapa ett naturligt, resultat. Vi utgår efter kundens ansikte, symetri och din naturliga färg. Läs mer om behandlingen under Phibrows under menyn. ( Återbesök tillkommer 500 kr ).
 • Phibrows påfyllning 1-2 år

  2400 kr
  Påfyllning endast för dig som har gjort dina ögonbryn hos oss. Det är viktigt att pigmentet har bleknat en del innan du bokar en Påfyllning, du ska alltså INTE fylla på i förebyggande syfte. Pigmenteringen ska heller inte ha försvunnit helt då är det ett nytt set som gäller. Det ingår INTE ett ”Återbesök” på en ”Påfyllning”
 • Phibrows Microblading quickfix inom 6 månader

  950 kr
  Om du önskar fylla på enstaka luckor, strån om det har läkt ojämnt. Har man fet hy är detta ett bra alternativ att komplettera upp sin befintliga behandling med.
 • Phibrows Microblading återbesök Phibrows 7 mån- 1 år

  1500 kr
  För behandling genomfört hos Ombre. Ett extra återbesök kan du boka om du vill fylla på enstaka strån efter ditt återbesöksbehandling.
error: Content is protected !!