Microblading 3dbryn EMSlim emsculpt emslim

Phibrows Srockholm Vanessa Hallsten

Ombre

Vad är bäst Coolsculpting vs EMSLIM?

Det är många som undrar och frågar oss vad som är bäst Coolsculpting eller EMSlim? Det är två olika typer av behandling skulle vi säga och vad som är bäst för dig beror på vilket resultat du vill uppnå.

Om du vill tappa fett på ett utvalt område så är CoolSculpting en behandling som fryser bort fett, det görs ofta på magen. Men är du smal och vill ha en muskeldefinition på dina mage, armar eller skinkor så kan EMSlim vara ett bra alternativ för dig, då EMSlim bygger muskler. En ökad muskelmassa bränner också fett!


Hur ser din mage ut?

Många gånger så upplever vi att våra magar är puffsiga och står ut. Kanske står magen ut främst eller efter att vi ätit mat, men det kan även vara så att magen inte blivit sitt forna jag efter ha fött barn. Är magen inte så platt som kan det bero pga av att vi inte har tillräckligt med muskler.

Testa och hålla in din mage, ser du smalare ut eller är det överliggande fettet som är ditt problemområde? Är det så att du behöver du muskler, så kan vara så att du är en bra kandidat för EMslim-kur.

 
Det ska tilläggas att EMSlim är ingen genväg till komma i form, utan ska ses som ett komplement till vardagsträningen. Kontakta oss för en konsultation för EMSLIM.

Kontakt: hello@ombre.se

error: Content is protected !!