Microblading
Boka tid hos Ombre

Ombre

COOLSCULPTING

Vad är bäst Coolsculpting vs EMSLIM?

Det är många som undrar och frågar oss vad som är bäst Coolsculpting eller EMSlim? Det är två olika typer av behandlingar skulle vi säga och vad som är bäst för dig beror på vilket resultat du vill uppnå.

Om du vill tappa fett på ett utvalt område så är CoolSculpting en behandling som fryser bort fett, det görs ofta på magen. Men är du smal och vill ha en muskeldefinition på dina mage, armar eller skinkor så kan EMSlim vara ett bra alternativ för dig, då EMSlim bygger muskler. En ökad muskelmassa bränner också fett!


Hur ser din mage ut?

Många gånger så upplever vi att våra magar är puffsiga och står ut. Kanske står magen ut främst eller efter att vi ätit mat, men det kan även vara så att magen inte blivit sitt forna jag efter ha fött barn. Är magen inte så platt som kan det bero pga av att vi inte har tillräckligt med muskler.

Testa och hålla in din mage, ser du smalare ut eller är det överliggande fettet som är ditt problemområde? Är det så att du behöver du muskler, så kan vara så att du är en bra kandidat för EMslim-kur.

 
Det ska tilläggas att EMSlim är ingen genväg till komma i form, utan ska ses som ett komplement till vardagsträningen. Kontakta oss för en konsultation för EMSLIM.

Kontakt: hello@ombre.se

Gå ner i vikt

EmSLim VS COOLSCULPTING

Vad är Emslim?

EmSlim är en maskin som levererar en elektromagnets våg (HI-EMT) som kontinuerligt expanderar och drar samman musklerna. Den kan jämföras med träning där man omformar inre strukturen av muskeln som sedan ökar tillväxten och därefter producerar nya kedjor av muskelfibrer. Förutom att EMSlim bygger muskler så bränner den även fett.

Vad är Coolsculpting?

CoolSculpting behandlingen ger noggrant kontrollerad kylning för att behandla fettcellerna under huden. Behandlade fettceller kristalliseras (fryses), bryts ned och sedan bearbetar din kropp naturligt fettet och eliminerar dessa celler.

Kandidater för behandlingarna

Män och kvinnor som önskar bygga muskler och reducera fett är rätt kandidat för EmSlim behandling.

 

Vältränade personer som önskar definera och tona magen samt lyfta glutes, rumpan är kandidater för EmSlim.

Män och kvinnor som önskar reducera oönskad fett är kandidater för coolsculpting.

Man behöver en konsultation för att avgöra om du är rätt kandidat för vissa områden och coolsculpting.

 

resultat

EmSlim reducerar fett upp till 19%, bygger muskler upp till 16% per område.

Coolsculpting reducerar fett mellan 20-25% per område.

Före & Efter EMSLIM

få sexpack med emslim
error: Content is protected !!