Vad är airbrush brows?

Exklusiv event med workshop

Unik Utbildning till Förmånligt Pris!
Slå dig samman med andra skönhetsentusiaster för en hel dag fylld med inspiration och lärande på vår Airbrush och Bryn Workshop!
Lär dig de senaste tekniken inom airbrush-makeup och skapa perfekta bryn som kommer att imponera på dina kunder.
Är du redo att ta steget in i den senaste trenden? Nu har du chansen att lära dig konsten airbrush bryn till ett oslagbart pris!
För endast 5000 kr inklusive moms per person, plus startkit (ordinariepris 7495 kr), får du tillgång till en exklusiv eventdag med workshop.

BRYNSTYLISTER eller blivande, se hit!
NU HAR AIRBRUSH BRYN ÄVEN NÅTT STOCKHOLM

För stylister som redan har erfarenhet av att behandla ögonbryn, kan denna typ av specialiserad utbildning vara ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna. Airbrush-tekniken kan erbjuda jämnare och mer precisa resultat jämfört med traditionella metoder, och det är positivt att utbildningen inkluderar praktisk tillämpning på en modell.

Om det är något specifikt du vill veta eller diskutera ytterligare om Airbrush bryn eller utbildningen, är jag här för att hjälpa dig!
Utbildningarna hålls i Stockholm.

VAD ÄR AIRBRUSH?

Airbrush bryn är verkligen en spännande och populär trend inom skönhetsbranschen för 2024! Här är en djupare förklaring av vad behandlingen innebär och varför den har blivit så populär:

  • Airbrush bryn är en avancerad teknik för ögonbrynshantering där en airbrush används för att applicera hybridfärg på både huden och ögonbrynshåren. Hybridfärgen är en speciell typ av färg som ger både en tatueringseffekt på huden och färgar ögonbrynshåren för att skapa ett fylligt och definierat utseende.
POSITIV STEG FÖR DIN VERKSAMHET

Det är en genomtänkt strategi för att utveckla din verksamhet inom skönhetsbranschen, det kan verkligen öka din intäktspotential och hjälpa dig att snabbt se avkastning på din investering. Att erbjuda airbrush bryn som ett komplement till dina befintliga tjänster som browlift, brynstyling och färgning av bryn kan verkligen ge dig flera fördelar, inklusive ökad efterfrågan och möjligheten att fylla på din kalender snabbt.

Kom ihåg att det är viktigt att effektivt marknadsföra den nya tjänsten och kommunicera dess fördelar till dina befintliga och potentiella kunder. Att erbjuda kampanjer eller introduktionspriser kan också vara ett sätt att generera intresse och locka nya kunder till denna spännande behandling.

HUR LÄNGE HÅLLER AIRBRUSH BRYN?

Hållbarheten av airbrush bryn kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din hudtyp, hur du tar hand om dina bryn efter behandlingen, och kvaliteten på produkterna som används. Generellt sett kan airbrushbryn vara mer långvariga än traditionell brynfärgning eftersom tekniken applicerar färgen jämnt och skapar en hållbarare finish. Här är några faktorer som kan påverka hållbarheten:

 1. Hudtyp: Personer med oljigare hud kan uppleva att färgen bryts ner snabbare jämfört med personer med torr hud. Oljig hud kan påverka hur väl färgen fäster på brynen.
 2. Skötsel: Hur du tar hand om dina bryn efter behandlingen spelar en roll. Att undvika överdriven exponering för vatten, oljebaserade produkter och starka rengöringsmedel kan förlänga hållbarheten.
 3. Produktkvalitet: Kvaliteten på de produkter som används under airbrush-behandlingen kan påverka resultatet. Högkvalitativa pigment och fixeringsmedel kan bidra till en längre hållbarhet.
 4. Eftervård: Vissa brynartister kan ge riktlinjer för eftervård, inklusive användning av specifika produkter eller undvikande av vissa aktiviteter för att förlänga hållbarheten.

Generellt sett kan airbrush bryn hålla i flera veckor upp till en månad eller längre. Efter denna tid kan du märka en gradvis blekning av färgen och behovet av en touch-up för att bibehålla resultatet. Det är alltid bäst att följa de individuella riktlinjerna och rekommendationerna från den professionella som utför behandlingen för att optimera hållbarheten.

AGENDA EVENT

SCHEMA

UPPLÄGG 6 h
För att få ut det mesta av de 6 timmarna är det viktigt att balansera teoretisk information med praktisk tillämpning och ge tillräckligt med tid för övning och frågor från deltagarna.

– Teori
– Färgteori och val
– Hud & hår teori
– Airbush applicering och inställningar
– Kontraindikationer
– Brynstyling
– Brynmall

10:00 Fika
10:15 Introduktion + teori
11:00 Live modell + Fotograferingstips
Paus
13:00-15:30- Praktiskt träning på egen modell
15.30 Avrundning
16:00-17:00 Mingel med kursmedlemar

TEORI

Utbildningen inleds med en teoretisk genomgång. Här är några aspekter som kan omfattas under den teoretiska delen:

 1. Produktinformation: En detaljerad genomgång av de olika Hybrid-toningsprodukterna som används, inklusive deras egenskaper, ingredienser, och hur de skiljer sig från andra färgprodukter.
 2. Behandlingstekniker: En översikt över de olika behandlingsteknikerna som används under Airbrush Hybrid Tint-utbildningen. Det kan inkludera steg-för-steg instruktioner om hur man applicerar färgen med airbrush och hur man uppnår önskade resultat.
 3. Färgteori: Förståelse för färgteorin är viktig för att blanda och skapa den perfekta nyansen för varje kund. Det kan innefatta kunskaper om hur olika färger blandas och påverkar varandra.
 4. Säkerhetsaspekter: Information om säkerhetsaspekterna av produkterna, inklusive hur man undviker allergiska reaktioner och hanterar eventuella nödsituationer.
 5. Kundkonsultation: Instruktioner om hur man genomför en noggrann kundkonsultation för att förstå deras önskemål och behov. Detta kan inkludera att identifiera hudton, önskad färgnyans, och eventuella allergier eller känsligheter.
 6. Tips och tricks: Delning av tips och tricks för att förbättra effektiviteten och kvaliteten på behandlingen. Det kan inkludera information om hur man undviker överfärgning och skapar naturliga resultat.

Efter den teoretiska delen, är det troligt att utbildningen övergår till praktisk tillämpning på modellerna. Det är en bra balans för att säkerställa att stylister förstår koncepten och kan tillämpa dem i verkliga situationer. Lycka till med din utbildning!

PRAKTISKT DEL

Det låter som en praktisk och effektiv struktur för utbildningen. Att ha möjlighet att omedelbart tillämpa teorin på en modell under ledning av en tränare ger stylister möjlighet att förstärka sina kunskaper och förbättra sina färdigheter. Här är några ytterligare tankar om den praktiska delen av utbildningen:

 1. Hands-on erfarenhet: Genom att träna på en modell får stylister möjlighet att omedelbart applicera de teoretiska kunskaperna i praktiken. Det ger en hands-on erfarenhet som är ovärderlig för att bygga självförtroende och kompetens.
 2. Feedback från tränaren: Att ha en tränare närvarande ger möjlighet till omedelbar feedback och korrigering. Detta är avgörande för att stylister ska kunna förbättra och finslipa sina tekniker när de arbetar med verkliga kunder.
 3. Anpassning efter individuella behov: Tränaren kan anpassa vägledningen baserat på varje stylists specifika behov och utvecklingsområden. Det gör utbildningen mer personlig och effektiv.
 4. Problemlösning: Praktisk träning ger också möjlighet att lära sig att hantera olika utmaningar och problem som kan uppstå under behandlingen. Detta är viktigt för att stylister ska känna sig trygga och kompetenta i olika scenarier.
 5. Modellsamarbete: Samarbetet med en modell gör att stylister kan förstå och hantera olika kundbehov och preferenser. Det är också en möjlighet att skapa en positiv och professionell klientupplevelse.
TRÄNING PÅ MODELL

Att få ta med sin egen modell för träning under utbildningen är en utmärkt möjlighet för stylister. Detta ger flera fördelar:

 1. Personlig erfarenhet: Genom att använda sin egen modell kan stylister skapa en personlig och anpassad behandling för att möta modellens specifika behov och önskemål.
 2. Kundrelationer: Att ha möjlighet att arbeta med en egen modell ger stylister chansen att bygga och förstärka relationer med sina kunder. Detta kan skapa en positiv upplevelse och lojalitet.
 3. Verklig arbetsmiljö: Träning under verkliga förhållanden med en faktisk kundmodell ger stylister en smak av den verkliga arbetsmiljön. Det förbereder dem för att hantera olika situationer och krav som kan uppstå i skönhetsbranschen.
 4. Individuell handledning: Att ha tränaren närvarande under träningen ger möjlighet till individuell handledning och rådgivning. Stylister kan få skräddarsydd feedback och stöd för att förbättra sina tekniker.
 5. Förståelse för kundens behov: Genom att arbeta med en egen modell kan stylister utveckla en djupare förståelse för kundens förväntningar och preferenser. Det är viktigt för att leverera skräddarsydda och tillfredsställande resultat.
 6. Trygghet och självförtroende: Att träna på en egen modell ger stylister möjlighet att bygga självförtroende och känna sig bekväma med den specifika tekniken. Det kan minska nervositet och osäkerhet när de sedan applicerar sina färdigheter på riktiga kunder.

Sammanfattningsvis låter det som en mycket givande och praktisk del av utbildningen. Att kunna tillämpa de nya färdigheterna på en egen modell under tränarens handledning kommer säkert att bidra till en mer effektiv inlärningsprocess. Lycka till med träningen och skapandet av positiva kundupplevelser!

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG AV UTBILDNINGEN?

Vad kan jag förvänta mig av utbildningen? Under denna workshop kan deltagarna förvänta sig att lära sig allt om Airbrush bryn, inklusive tekniker för att använda airbrush, val av färger och nyanser, skapande av symmetriska och väldefinierade ögonbryn, samt tips och tricks för att uppnå perfekta resultat. Att få möjlighet att lära sig från en expert inom området och få hands-on erfarenhet och vägledning kommer säkert att vara ovärderligt för brynstylister som vill differentiera sig och erbjuda sina kunder det senaste och bästa inom ögonbrynshantering.Denna masterclass låter som en fantastisk möjlighet för brynstylister att utforska och behärska en spännande ny teknik och ta sina färdigheter och affärer till nya höjder. Med rätt vägledning och träning kan deltagarna verkligen skapa vackra och hållbara ögonbrynseffekter som skiljer sig från resten och imponerar på sina kunder.

Varför är det en sådan hype?

Airbrush bryn har blivit en hype på grund av dess förmåga att skapa vackra och hållbara ögonbrynseffekter med en minimalt invasiv teknik. Genom att använda hybridfärg och airbrush-tekniken kan stylister skapa ögonbryn som ser naturliga ut samtidigt som de är långvariga och tåliga. Den tatueringseffekt som hybridfärgen ger på huden kan ge en illusion av fyllighet och definition även när ögonbrynen är osminkade

 

Sammanfattningsvis kombinerar Airbrush bryn det bästa av både teknik och produkt för att skapa vackra och långvariga ögonbrynseffekter. Med dess naturliga utseende och långvariga resultat är det inte konstigt att det har blivit en trend inom skönhetsbranschen för 2024!

Airbrush bryn,
brows är den senaste trenden 2024!

Det kan inte ha undgått din uppmärksamhet! Airbrush bryn har dominerat Instagram i flera veckor nu och de har helt tagit skönhetsvärlden med storm. Och nu finns äntligen behandlingen i Stockholm. Är du också så nyfiken på Airbrush bryn och vill veta allt om dem? Se då till att läsa vidare!
Airbrush brow utbildningen är riktad mot stylister med erfarenhet av att behandla ögonbryn. Utbildningen fokuserar på applicering av flytande färger med hjälp av airbrush-teknik, och det krävs en modell för att genomföra utbildningen.

Utbildnings information Airbrush bryn

Vad kostar workshopen?

Priser för airbrush bryn event utbildning ink startkit + goodiebag:
5000 kr ink moms

Vad ingår det i workshopen?
 • En heldag av Airbrush bryn Workshop
 • Tillgång till utbildningsmaterial via vår hemsida, det gör det möjligt för eleverna att ha läromaterialet tillgängligt när som helst och var som helst, vilket kan underlätta inlärningen och repetitionen av koncepten. Tillgång i 90 dagar efter workshop.
 • Startkit värde 2600 kr
 • Det ingår lättare fika & snacks då eventet sträcker sig under några timmar.
 • Goodiebag
STARTKIT

För att hjälpa dig att komma igång med din verksamhet ingår det ett startkit nödvändiga verktyg och material. Med detta kit kan du snabbt och enkelt sätta igång med din nya verksamhet utan att behöva leta efter och köpa allt separat. Värde 2600 kr

I STARTKITET INGÅR

 • Airbrush maskin
 • 4x 15 ml Mrs.Highbrow PowerStain – Räcker för 240 behandlingar
 • Airbrush Activator
 • Mätverktyg
 • Markeringssnöre
 • Pensel
 • Vit penna
 • Mallnings stickers
 • Silikon ansikte att öva på
 • Pincett
 • Gåva

Var hålls utbildningen?

Event med workshops hålls på Kungsholmstorg 6 hos Ombre i Stockholm

Kursarrangör

Ombre 
559058-1087
Kungsholmstorg 6
111 23 Stockholm

airbrush bryn
Anmälan Airbrush bryn Event
Anmälan är bindande
För att säkerställa en smidig process och bekräfta din plats, ber vi vänligen om att alla betalningsmedel ska vara avklarade 7 dagar före eventdag. Om betalningen inte betalas inom 7 dagar innan bokad utbildnings datum, är din utbildning avbruten. En faktura eller betalningslänk kommer att skickas till dig i samband med din anmälan. Tack för din förståelse och vi ser fram emot att välkomna dig till kursen! Återbetalning sker endast om du har giltigt läkarintyg eller avbokar kursen 1 vecka innan kursstart.
Ange organisationsnummer och referns

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.