PRISER microblading

VAD KOSTAR microblading?

Phibrows

Hur
mycket kostar ögonbryn?

Hur mycket kostar microblading i genomsnitt?

Det finns nästan ingen ansedd skönhetssalong som inte erbjuder microblading nuförtiden. Det säger mycket om procedurens popularitet. Att ta hand om dina ögonbryn har blivit en viktig del av skönhetsrutinen. Denna ögonbryns besatthet har påverkat priset på microblading. Om du funderar på att få dina ögonbryn microbladade kan en av dina första frågor vara: hur mycket kostar microblading? Den genomsnittliga kostnaden för microblading 2022 är cirka 3500-6000 kr beroende på behandlarens erfarenhet och kompetens.

Fortsätt läsa för att få veta mer om behandlingen och priserna på microblading!

 • Konsultation Phibrows Microblading

  0 kr
  Om du går i tankar att genomföra en Phibrow Microblading behandling men har frågor du önskar reda ut. Konsultationen är ca 20 min. Konsultationen är kostnadsfri.
 • Phibrows Microblading med shade

  6000 kr
  PhiBrows Microblading + shading är till för att skapa ett naturligt, resultat med en lättare skuggning mellan stråna. När man utför Shading täcker man delar av huden och ger en lätt skugga och håller bättre för dig med en fetare hud. Vi utgår efter kundens ansikte, symmetri och din naturliga färg. exlusive återbesök. ( 500 kr )
 • Phibrows Microblading ögonbryn

  5000 kr
  PhiBrows Microblading är till för att skapa ett naturligt, resultat. Vi utgår efter kundens ansikte, symetri och din naturliga färg. Läs mer om behandlingen under Phibrows under menyn. ( Återbesök tillkommer 500 kr ).
 • Phibrows påfyllning 1-2 år

  2500 kr
  Påfyllning endast för dig som har gjort dina ögonbryn hos oss. Det är viktigt att pigmentet har bleknat en del innan du bokar en Påfyllning, du ska alltså INTE fylla på i förebyggande syfte. Pigmenteringen ska heller inte ha försvunnit helt då är det ett nytt set som gäller. Det ingår INTE ett ”Återbesök” på en ”Påfyllning”
 • Phibrows Microblading quickfix inom 6 månader

  950 kr
  Om du önskar fylla på enstaka luckor, strån om det har läkt ojämnt. Har man fet hy är detta ett bra alternativ att komplettera upp sin befintliga behandling med.
 • Phibrows Microblading återbesök inom 8 veckor

  500 kr
  För behandling genomfört hos Ombre. Ett extra återbesök kan du boka om du vill fylla på enstaka strån efter ditt återbesöksbehandling.

Boka tid för behandling här!

Före/efter bilder

Vanliga frågor om priser för microblading

Hur mycket kostar microblading i genomsnitt?

Priset för microblading varierar beroende på olika faktorer som:

 • Plats
 • Konkurrens
 • Artistens popularitet
 • Akademin där de tränade

Den genomsnittliga kostnaden för microblading är strax under 6000 kr.

Prisintervallet är dock väldigt brett. Microblading-ögonbryn kostnaden kan vara så låg som 2500 kr, men den kan vara så hög som 8000 kr.

Hur mycket kostar microblading i Sverige?

Det genomsnittliga priset för microblading i Sverige är 3500 kr, men det kan variera från 2500 kr till 8000 kr. Det genomsnittliga priset för microblading är högst i Stockholm.

Vissa artister tar extra betalt för 6-veckors touch-up och en del av dem tar också betalt för konsultationer.

Skatter och extra avgifter kan tillkomma.

Vad ingår i Microblading-priset?

Microblading-proceduren består av två besök. Den första är själva microblading-behandlingen. Detta tar vanligtvis 2-3 timmar. Den första delen av det inkluderar konsultationer med microblading-srtisten, som hjälper dig att bestämma formen och pigmentet på dina bryn. När du är nöjd med valet är microblading-processen klar. Du får även instruktioner för eftervården.

Det andra besöket är den första uppföljning behandlingen, som är tänkt att göras 6-8 veckor efter den första behandlingen. ( Kostnad tillkommer )

Dess syfte är att korrigera eventuella brister efter att läkningsperioden är avslutad. Om din hud inte tog pigmentet på vissa ställen, eller om du vill göra några små korrigeringar, är det vad den här touch-upen är till för.

Ingår Touch-up i priset för Microblading?

Den första touch ingår ibland i priset, eftersom det är en viktig del av behandlingen. Utan den första bättringen kan hela processen anses oavslutad. Som sagt, det finns även salonger som tar betalt för första touch-upen separat, men det brukar de betona. Om de landar det separat är det vanligtvis runt 500-1000 kr. Andra touch-ups ingår vanligtvis inte i den initiala kostnaden för microblading.
Syfte är att förlänga hållbarheten hos dina micro bladiga ögonbryn. Så om du vill att dina microblading-bryn ska hålla längre, förvänta dig att den totala kostnaden för microblading-ögonbryn är högre. Ju längre tid det tar mellan den första behandlingen och bättringen, desto högre blir kostnaden för microblading. Detta beror på att ögonbrynen bleknar med tiden, så mer extra microblading behöver göras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.