Ombre

läkta ögonbryn

Ögonbrynstatuering för canceröverlevande

De cancerpatienter som genomgår kemoterapi kommer att reagera olika på håravfall det kan man aldrig veta i förväg. Men det finns hjälp för att förebygga detta  med en microblading behandling där man uppnår ett naturtroget resultat.
Det fungerar för alla typer av  bryn, buskiga, tunna bryn eller inga bryn. Denna behandling kan vara upp till 2 år men man kan även underhålla och bygga upp behandlingen för längre hållbarhet.

Det finns inget riktigt hår i microblading. Varje ”hårslag” återskapas för hand av en mästarkonstnär. På grund av att hårstrået placeras på pannbenet har de en ”3D -effekt” som ger verkliga ögonbryn.

Canceröverlevande säger att det helt förändrar deras morgonrutin eftersom de inte behöver rita på ögonbrynen längre. De behöver inte hantera ångesten för att deras smink kan smeta av eller i vattnet vid bad eller dusch.

De kan vakna med ögonbryn igen, det är en livsförändring och underlättar morgonrutiner för alla.

HUR VÄLJER JAG RÄTT ARTIST FÖR MIN MICROBLADING BEHANDLING?

Vi rekommenderar alltid att se över deras portfölj och referenser. Leta specifikt efter kunder som inte hade ögonbryn tidigare. Det är mer utmanande att återskapa ögonbrynen när det inte finns hår  och kräver en erfaren artist . Tveka inte att ställa många frågor och hitta den perfekta artisten för dig!
Här kan du se före/efter  bilder på mina arbeten.

Microblading är en vacker behandling för cancerpatienter eller alla som inte har ögonbryn av någon anledning tex alopeci.

Om du känner någon som behöver läsa den här artikeln, se till att klicka på dela ovan!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.