PHIBROWS UTBILDNING  

Phibrows UTBILDNING

 

PhiBrows Microblading är en premium produkt, ett varumärke inom Microblading. Här används en semi-permanent teknik som ger realistiska ögonbryn och en vacker ögonbrynsform med ett naturtroget resultat. Detta är den mest populära metoden av permanent makeup. Phibrows är en manuell, semipermanent teknik för hyperrealistisk där ögonbrynsformen beräknas enligt ansiktsmorfologi och gyllene proportion (phi 1,618). Det är en manuell process för att infoga pigment under epidermis och den övre delen av den retikulära dermis i huden. Denna procedur utförs manuellt med hjälp av sterila engångsverktyg och med pigment som matchar den naturliga färgen på kundens ögonbryn. Resultatet är väldigt realistiskt eftersom vi följer endast naturlig hårväxt av ögonbryn under arbetet, vi skapar önskad fyllighet och form på ögonbrynen. Detta görs med PhiBrows applicering medan ögonen är stängda eftersom det slappnar av de härma musklerna som kan påverka symmetrin i ögonbrynen. För att framgångsrikt utföra behandlingen får huden inte skadas eller genomgå regenerering från någon hudsjukdom, procedur eller andra problem.

Hur skiljer det sig PHIBROWS MICROBLADING från en annan microblading?

Alla dessa tatuerings behandlingar är desamma, kosmetisk tatuering, 3d ögonbrynstatuering, Microblading, fedder bryn  och Phibrows Microblading.

Ombre erbjuder en komplett, unik, exklusiv och personlig grund utbildning inspirerad av Phibrows och många andra Permanent make up artister. Vanessa är utbildad via PhiAcademy i Madrid men I grund och botten grafisk formgivare, hon har bred undervisningserfarenhet. I och med att Microblading är ett hantverk så har Vanessa utvecklat sitt egna sätt och det är det hon utbildar i.
Fokus ligger på  branschhemligheter ingen vanligtvis talar om, allt ifrån materialinköp, ekonomi till effektiva arbetssätt under behandlingen. Denna del av utbildningen är det ingen annan som erbjuder och blir automatisk mer prisvärd än någon annan microblading utbildning på marknaden. Här kan du ser före och efter bilder för att få en uppfattning om utbildningen, FÖRE/EFTER.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.