Microblading Före & efter 

Microblading FÖRE OCH EFTER

Microblading före & efter kan skilja sig från person till person beroende på vilka förutsättningar man har som utgångspunkt. Om man har mycket egna strån så ser givetvis brynen fylligare ut, mindre hår mindre fylligt helt enkelt. Men du som har mindre hår ska inte oroa dig för detta för här har vi möjlighet att arbeta upp ett bättre och fylligare resultat med skugga, även kallad shading.  Exempel på före och efter bilder visar vi de fantastiska och naturliga resultat man kan uppnå med en pigmentering av ögonbryn.

Få perfekta ögonbryn hos Ombre i Stockholm

Makeupexperter är överens om vikten av välvårdade och välformade ögonbryn som fungerar som en tavelram för dina drag, pigmentering av dina ögonbryn är ett bra sätt att hjälpa till att forma ditt ansikte. Glesa bryn tenderar att åldras dig och ge mindre definition åt ditt ansikte. Ombre är glada över att kunna erbjuda pigmentering till våra kunder i Stockholm med teknisk expertis och precision. Alla våra pigment är av högsta kvalitet och importerade från Tyskland för att ge dig den tillfredsställande och lyxnivå som du förtjänar.

Pigmentering anses vara semipermanent. Betydelse: Du kommer med stor sannolikhet att behöva komma in för en snabb touch-up med några månaders mellanrum för att ta hand om definition och blekning, men det övergripande utseendet på dina ögonbryn kommer fortfarande att finnas kvar. Från din första bladsession ska dina ögonbryn hålla mellan ett helt år och tre år. Men alla är olika och det är därför Petals Laser Lounge erbjuder kostnadsfria konsultationer för varje behandling som vi erbjuder.

ÄR DU REDO ATT VAKNA MED PERFEKTA ÖGONBRYN?
Boka din behandling idag!

Här kan du se exempel på MICROBLADING Före och efter bilder för en microblading. Varje behandling är unik och resultaten blir aldrig densamma.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.